​📱 26 23 62 20

Badeværelser​

Et godt badeværelse handler ikke bare om funktionalitet. Det handler også om komfort og et smukt ydre.

Frank Landmark har erfaringen og ekspertisen til at udføre, reparere eller vedligeholde badeværelset alt efter dit behov. Du kan altid føle dig tryg og sikker ved vores arbejde, da vi sørger for en god dialog med dig både før og under opgaven..​

Udført af flisespecialist​

Vi leverer kvalitetsarbejde, hvor resultatet bliver så stærkt som muligt, så der går lang tid, før det igen bliver nødvendigt at udføre reparation eller renovering.

Vi har også vores egen dygtige flisespecialist, som udfører alt i fliser og klinker, og som har erfaring med standardopgaver såvel som helt unikke løsninger.

De nyeste teknikker, tendenser og materialer er altid med, når F.L. Byg udfører opgaver for sine kunder, hvad enten det er i privat eller erhvervsmæssig regi. Derfor kan du være sikker på et kvalitetsbadeværelse udført inden for de nyeste trends.

Tæt samarbejde​

F.L. Byg udfører naturligvis også totalentreprise ved større badeværelsesprojekter, hvor vi har et tæt og loyalt samarbejde med vores underleverandører. Vi sørger selvfølgelig for løbende at holde dig orienteret og føre en ærlig dialog.

Kontakt Frank Landmark allerede i dag og hør mere om, hvordan vi kan hjælpe dig eller din virksomhed med udførelsen eller reparationen af dit badeværelse.

Få et uforpligtende tilbud​

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Adresseoplysninger

F. L. BYG

Risbøge 54

6640 Lunderskov

Kontaktoplysninger

Tlf.: 26 23 62 20

E-mail: [email protected]

CVR: 31301157