​📱 26 23 62 20

Tilbyg​

Ønsker du en kompetent murer til at udføre kvalitetsarbejde, så er F.L. Byg det helt rigtige sted. Frank Landmark er specialist i tilbyg og har gennem årerne løst en bred vifte af opgaver for private såvel som erhverv.​​

Altid kvalitet​

Med vores store erfaring kan du være sikker på ærlighed, kvalitet og grundighed ved hver eneste opgave, hvad enten det drejer sig om en garage, carport eller noget helt andet.

Blandt vores specialer er også vinterhaver, hvis du ønsker en hyggelig udestue i tilbygning til din stue.

Ved større byggeprojekter, hvor behovet er en totalentreprise, træder F.L. Byg naturligvis også gerne til.

Vi har dygtige underleverandører, som vi samarbejder med, og som altid leverer kvalitetsarbejde til tiden. Det er samarbejdspartnere, som vi gennem årene har fået et tæt og loyalt forhold til.

Det er derfor også din garanti for, at du hos os altid kan føle dig tryg og sikker på, at vi udfører nøjagtig det, vi har aftalt med dig.​

Alle opgaver​

Der er stort set ingen grænser for, hvad vi kan tilbyde, og vi udfører alle opgaver med dig som kunde i centrum samt med vægt på kvalitet, ærlighed og tryghed.

Frank Landmark og hans erfarne murere går højt op i at leve op til dine forventninger, og det er din garanti for arbejde i topklasse, holdbare resultater og ikke mindst god service.

Få et uforpligtende tilbud​

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Adresseoplysninger

F. L. BYG

Risbøge 54

6640 Lunderskov

Kontaktoplysninger

Tlf.: 26 23 62 20

E-mail: [email protected]

CVR: 31301157