​📱 26 23 62 20

Totalentrepriser​

Frank Landmark kan varetage din totalentreprise, hvad enten det drejer sig om tilbyg, ombyg, nybyg eller reparation.

Individuelle behov​

Vi har gennem tiden gjort rigtig mange kunder tilfredse med vores entrepriseopgaver, fordi vi altid har fokus på det individuelle behov, samt fordi vi er 100 procent ærlige gennem hele processen.

Vi tilpasser arbejdet dine specifikke ideer, så du får et helt unikt håndværk, der både er funktionelt, holdbart og pænt at se på.

Frank Landmark stiller altid gerne med sine kompetente og loyale fagfolk. Vi kan være behjælpelige fra start til slut – lige fra første skitse til, at sidste hånd er lagt på byggeriet.​

Vi er tovholder​

Ved entrepriseopgaver har vi grundige og erfarne underleverandører, vi samarbejder med – herunder elektrikere, tømrere, malere og VVS-installatører.

Vi formidler naturligvis kontakten mellem alle involverede faggrupper, så du blot skal glæde dig til at se det færdige resultat.

Vi lægger stor vægt på, at arbejdet bliver præcis, som du ønsker det. Derfor sørger F.L. Byg altid for at få en god dialog med dig som kunde inden, vi går i gang med opgaven. Det er din garanti for ærligt og trygt arbejde.

Få et uforpligtende tilbud​

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Adresseoplysninger

F. L. BYG

Risbøge 54

6640 Lunderskov

Kontaktoplysninger

Tlf.: 26 23 62 20

E-mail: [email protected]

CVR: 31301157